Ga direct naar:

Streekontwikkelaar

Bij doorontwikkeling van bestaande producten en bij het ontwikkelen van nieuwe producten, dient met velen factoren in de omgeving rekening gehouden te worden. De belangrijkste daarin zijn de stakeholders en de geaardheid, de ziel van een streek en haar bevolking.

Waarom

Het is van belang dat de park en streekontwikkelaar vanaf het ontstaan van een aanpassing of projectidee betrokken wordt bij een opdracht. Omdat deze begint met het ontwikkelen van een visie en filosofie met betrekking tot ‘’het waarom” en “het zijn” van een te realiseren project.

Duurzaamheid

De park en streekontwikkelaar bedenkt, ontwikkeld en werkt plannen en thema’s uit. Hij legt verbindingen als intermediair tussen de diversen projectdisciplines. Bij alle ontwikkelingen staat lange termijn en duurzaamheid hoog in het vaandel. Uiteindelijk ontstaat er een moment waarin alle benodigde elementen een plaats krijgen waardoor alle betrokkenen en gebruikers het ontstane product begrijpen, ondersteunen en waarderen. Generaties na ons moeten trots zijn op fundamenten die wij voor hen leggen. Daarnaast is duurzaamheid geen trend maar noodzaak om de aarde leefbaar te houden.

Economie, trends en cijfers

Opdrachten worden uitgevoerd met een emotionele snaar maar ook met de onontbeerlijke rationele paragraaf.
Immers cijfers onder de streep geven aan of een idee, een plan en daaruit voorkomend een project levensvatbaar is.Portfolio / Showcase

bekijk het volledige portfolio >>

Camplodge

De Reebok

Annecy Ter Spegelt

Plan Zomerhof